We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Vi danskere elsker humor

by Main page

about

Kartoffelmos opskrift – Luftig og lækker

Click here: => loloforti.darkandlight.ru?dt&keyword=vi+danskere+elsker+humor&source=bandcamp.com_dt


Jeg er bosat i Odense med min kæreste, hvor jeg til daglig arbejder med online markedsføring i mit eget bureau:. Svaret måtte han selv give værterne: De arbejder begge to bedst med kæde på.

Min første og eneste Tinder-date var med en dansk mand, som jeg klikkede godt med. En observation tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen i øvrigt også gør i sin nytårstale fra 2006 i kølvandet på Muhammedkrisen: »Vi har i Danmark en sund tradition for at stille kritiske spørgsmål til alle autoriteter, hvad enten de er politiske eller religiøse. Nu har jeg i hvert fald fem-seks tætte danske venner — af den slags, hvor vi hænger ud bare os to og kan lave noget afslappet. D, og min mor har en master.

Kartoffelmos opskrift – Luftig og lækker

Hvis man vil have sandheden om, hvem vi som danskere egentlig er, kan det være en god idé at spørge en outsider. I utallige undersøgelser popper vi op som verdens lykkeligste folk. Vi er også et af de mest drikfældige, men det er vist statistisk usikkert, om der er en sammenhæng. Vores hovedstad bliver også ofte nævnt som et af de mest cool steder at bo og rejse til. Men hvordan er vi danskerne egentlig? Den har den engelske Monocle-journalist Michael Booth et skarpt og humoristisk blik for. Hun ville bede om tilladelse fra de lokale myndigheder, hvilket jeg mente var en stor fejl. Jeg syntes, at det ville være bedre bare at gøre det guerilla-stil og så håbe på ikke at blive arresteret. Men myndighederne sagde ja. Det er meget dansk. Her giver han svar på, hvem det danske folk egentlig er. Hvorfor er Norden og Danmark overhovedet interessant? Briterne har tendens til klumpe alle skandinaverne sammen som skæggede, genbrugs-gale nudister iført uldsweatre. Men da jeg selv kom hertil, så jeg, hvor store forskelle, der er mellem de nordiske lande. Jeg lærte også, hvad I tænker om hinanden befolkningerne imellem hvilket var særligt underholdende. I har de højeste skatter i verden, lortevejr, latterligt dyre ting i butikkerne og den mest deprimerende flok politikere, jeg nogensinde har set og jeg er englænder! MEN igen og igen fortæller forskerne, at I er super-glade, og jeg kan godt se hvorfor. Der er heller ikke andre steder, jeg hellere ville bo på dette tidspunkt i mit liv. I har en skarp sans for humor og ironi, I er sexede, har utroligt dårlige manerer men er generøse, når det gælder. I er racistiske men på en ikke-ondsindet måde. Når I laver den der nazi-salut, når I vil have dørene i IC3-toget til at åbne sig. Babyer, der sover i barnevogne udenfor cafeer, er et oplagt og berømt eksempel. Det er også et symbol på, hvad der er så godt ved Danmark, hvis du spørger mig. Jeres kongehus er endnu mere mærkeligt end vores, og det siger ikke så lidt. De mente fx alle, at danskerne var for selvtilfredse. Det er også sådan, jeg har det. Lige nu er der ingen andre steder, jeg hellere vil leve. Og så fik min kone mig naturligvis også til det. Hvad kan udlændinge lære af danskerne? I Storbritannien er man besat af pædofile i øjeblikket, så de holder deres børn under bevæbnet opsyn det meste af tiden. Selv om den model også er under pres. Fra Amerika kan I lære om de positive aspekter af at have ambitioner og udføre sit arbejde med stolthed. Og englænderne kan lære jer, hvordan man laver rigtig gode popsange, som I er meget, meget dårlige til.

Hvis der er noget vi danskere elsker som tilbehør, er det kartofler. Det viser en ny meningsmåling, som Epinion har lavet for DR vi danskere elsker humor anledning af denne uges tema om lokale fødevarer. Kan jeg ikke se hvilken sincere kartoffel der er tale om i supermarkedet, går jeg typisk efter de store bagekartofler. Der er nok lidt overvægt af danske venner, faktisk. Nej, min far har en Ph. Efter to og et halvt år har jeg ikke fået venner, som ikke er gennem mit job eller min mand. Men uanset hvilken elements fest der er tale om, så skal der gøres noget ud af dem. En af mine danske venner holdt fødselsdag i maj, men han inviterede allerede i oktober.

credits

released November 27, 2018

tags

about

propnonewsne Olathe, Kansas

contact / help

Contact propnonewsne

Streaming and
Download help

Report this album or account